__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Εστωσαν οι θεοί προστάτες των Ελένη και Αλκυόνη.

Στις 4 Δεκεμβρίου με μια Ελληνική Ονοματοδοσία παρουσίασαν οι γονείς στους θεούς, προγόνους και κοινότητα την Ελένη και Αλκυόνη. 


Αθάνατοι θεοί ευκλεείς και Πρόγονοι σας παρουσιάζω τις Αλκυόνη και Ελένη,  γνήσιοι απόγονοι εμού και της συζύγου μου, Ελληνίδες εξ Ελλήνων, αίμα εκ του αίματος μας,  ψυχή εκ της ψυχής σας.
Να τις φυλάτε και να τις οδηγείτε στις οδούς που ταιριάζουν στους Ελληνες, στις οδούς που ταιριάζουν σε φιλοσόφους και ελευθέρους ανθρώπους


Ευχόμαστε να πορευθούν υπό τη σκέπη των θεών, οπλισμένες με τις αξίες του έθνους μας. Φίλες Ελένη και Αλκυόνη σας ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο. Να τις χαίρονται οι γονείς τους. 


Εστωσαν οι θεοί προστάτες των Ελένη και ΑλκυόνηΤα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.