__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ιερέων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ στην Κρήτη, στις 3 Δεκεμβρίου 2022.

Μας επισκέφτηκαν Ιερείς από το ΥΣΕΕ Θεσσαλονίκης, ΥΣΕΕ Ρόδου, ΥΣΕΕ Κύπρου και το τιμώμενο πρόσωπο, από το ΥΣΕΕ Αθήνας, Ιέρεια, Μαρίνα Ψαράκη, σύντροφός του Βλάση Ρασσιά. 

Το πρωί επισκεφτήκαμε νεκροταφείο του Ηρακλείου, καταθέτοντας λουλούδια και μνημονεύοντας δύο εθνικούς της Κρήτης που έφυγαν πρόσφατα και τον Ιερέας μας Κωνσταντίνο Βεργάκη (ΚΥΝΙΚΟ). 


Έπειτα επισκεφτήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού υψώνοντας το δάφνινο στεφάνι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ στον ίδιο χώρο όπου πριν από 8 χρόνια, στις 4-5-2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εθνικών την Κρήτης με αποτέλεσμα την δημιουργία του ΥΣΕΕ Κρήτης.Μετά από αυτήν την γεμάτη συναισθήματα επίσκεψη, χαλαρώσαμε συζητώντας σε γνωστή καφετέρια του Ηρακλείου.

Φυσικά επίσκεψη στην Κρήτη χωρίς στάση για φαγητό δεν γίνεται.

Φορτισμένοι καλά, τελειώνοντας την ημέρα, είμασταν έτοιμοι για την αυριανή. 
Του Εορτασμού των ΜΑΙΜΑΚΤΗΡΙΩΝ και της ονοματοδοσίας των κοριτσιών από τα Χανιά. 
Σίγουρα δεν περιμέναμε το φανταστικό που θα ακολουθούσε.  

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.