__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Το ΥΣΕΕ Κρήτης καλωσορίζει πίσω στην Κρήτη, ως Ιερέα πλέον, τον Βεργάκη Κωνσταντίνο, το εδώ και τρία έτη μέλος της Ιερατικής του ομάδας ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.

Η έβδομη μαθητεία του Ιερατικού σχολείου ολοκληρώθηκε το διήμερο 28/29 Μαΐου, μετά από εξάμηνη μαθητεία της ελληνικής θεολογίας και πράξης. Στους νέους Ιερείς και τις Ιέρειες της Ε.Ε.Θ. απονεμήθηκε το Ιερατικό διακριτικό μετά από ορκωμοσία.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία καλωσορίζει τους νέους Ιερείς και τις Ιέρειες στις Ιερατικές τάξεις της. www.ysee.gr

Με τη σειρά του, το ΥΣΕΕ Κρήτης καλωσορίζει ως Ιερέα το επί τριών ετών μέλος της Ιερατικής του ομάδας ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ, Βεργάκη Κωνσταντίνο(Κυνικός). 

Μετά το 7ο Ιερατικό Σχολείο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, ο τρίτος Ιερέας για την Κρήτη είναι γεγονός. Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.