__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Εορτάστηκαν τα ΧΑΡΙΣΙΑ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ από το ΥΣΕΕ Κρήτης.

                                                       
Σήμερα σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας

τελέσαμε ιεροπραξία για τα Χαρίσια – Αφροδίσια, την κυρίαρχο θεά του μηνός, Αφροδίτη και τις αντιστοιχούσες αρετές της: ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ και ΧΑΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γιορτάζουμε την έντονη επανεμφάνιση της φύσης από την Ανθεία Θεά και τις Χάριτες.

Η Αφροδίτη νοείται γενικώς ως η φιλική δύναμη που φέρνει σε συνοχή τα αντίθετα, η καρποφόρος

και ζωογόνος δύναμη που συντηρεί την αέναο ροή της ζωής.

                                                        ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.