__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Εχθές 27.06.2021 ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας του ΥΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ «Ιδαίων γη» τίμησε τους Κουρήτες, Ιδαίους Δακτύλους, θεό Δία και Ερμή σε κορυφή του όρους Βρύσινα, συγχρόνως με άλλους τοπικούς Ιεροπρακτικούς Βραχίονες του ΥΣΕΕ, σε άλλες Ιερές Κορυφές εντός και εκτός της χώρας μας. Φωτογραφίες:

                                                                  ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΤΙΑ


ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΡΜΗ

ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ

ΥΜΝΟΣ ΔΙΟΣ ΑΣΤΡΑΠΑΙΟΥ

-----------

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.