__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΒΡΥΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ 27-6-2021

                                
Για τρίτη χρονιά όλα τα παραρτήματα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί, τέλος Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν ανάβαση σε ιερές κορυφές.
Εμείς θα τιμήσουμε Κουρήτες, Ιδαίους Δακτύλους, θεό Δία και Ερμή.
Δηλαδή θα πραγματοποιηθεί ιεροπραξία. 

Φέτος η ανάβαση θα γίνει στο Ορος Βρύσινα, στο Ρέθυμνο, την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών.  

Ελάχιστη πεζοπορία. Όποιος εθνικός της Κρήτης επιθυμεί να συμμετάσχει να μας το δηλώσει με email στο yseekritis@gmail.com ώστε να του στείλουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η ανάβαση γίνεται με ατομική προσωπική ευθύνη του συμμετέχοντα.


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.