__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ZOOM

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ZOOM

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Το Υ.Σ.Ε.Ε. διεκδικεί την επανόρθωση της ιστορικά συνεχούς και παραδεδομένης θρησκείας μας και την αποκατάσταση των λεηλατημένων Ιερών μας, ως μια ελάχιστη παραδοχή ότι η φιλοξουνούμενη σε αυτά εδώ τα χώματα, ορθοδοξία, μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά και χωρίς διχαστική ρητορική με την θρησκεία που δημιούργησε το Ελληνικό Έθνος όταν το τελευταίο ήταν ελεύθερο να αυτοκαθοριστεί σε θρησκευτικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας της Εθνικής Φιλοσόφου Υπατίας και θα περιλαμβάνει 8 θεματικές ενότητες συνυφασμένες με την Φιλόσοφο και την Εθνοκτονία που υπέστησαν οι Έλληνες Εθνικοί. 

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο e-mail: aitnaios@ysee.gr για να σας αποστείλουμε τον σύνδεσμο της συνδιάσκεψης.

* Σε όλους τους συμμετέχοντες θα σταλεί e-mail με τον σύνδεσμο της συνδιάσκεψης. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το μήνυμα στον φάκελο των Εισερχομένων/Inbox, παρακαλούμε κοιτάξτε στα Ανεπιθύμητα/Spam. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6945 223787 για διευκρινίσεις.


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.