__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορταστικού κύκλου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας εορτάστηκαν σε ιδιωτικούς χώρους από τους ιερείς της Κρήτης τα ΘΕΟΓΑΜΙΑ.Εκτός των Ιερέων, μας έστειλαν φωτογραφίες μέλη της ιεροπρακτικής ομάδας ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ αλλά και εθνικοί της Κρήτης.

                                                                           Πάνω στον ιερό αυτό γάμο θεμελιώνεται 

              ο κόσμος των αθανάτων και θνητών,

            τον οποίο μιμούνται στη συνέχεια οι θνητοί, 

         σφραγίζοντας την ένωση του θηλυκού με το αρσενικό στοιχείο,

       μία ένωση η οποία συνέχει τον Κόσμο με Έρωτα και Πόλεμο, 

        το αρχέγονα αδάμαστο θηλυκό στοιχείο πείθεται 

         στην αρσενική αρχή χωρίς όμως να υποτάσσεται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.