__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Μέρος της ιεροπρακτικής ομάδας Ιδαίων γη του ΥΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ, μετά από κάλεσμα, φιλοξενήθηκε στην οικία Ελληνα εθνικού της Κρήτης.

Το ΥΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ χορήγησε σκεύος για τον χώρο της οικιακής λατρείας του οικοδεσπότη. 


Κατά το πλείστον χρησιμοποιήθηκαν σκεύη και λατρευτικά αγάλματα του οίκου.

Τους ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενίας τους και ευχόμαστε
 <<Υγεία, ευδαιμονία στον Οίκο τους>> 


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.