__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Εχθές 28.06.2020 ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη «Ιδαίων γη» τίμησε τους Κορύβαντες, Κουρήτες, Ιδαίους Δακτύλους σε κορυφή του όρους Κέδρος, συγχρόνως με άλλους τοπικούς Ιεροπρακτικούς Βραχίονες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας σε άλλες Ιερές Κορυφές της πατρίδας μας. Φωτογραφίες:

Η ανάβαση.


Προς Εστία

                                                             
                                                               Προς Ασκληπιο 

Προς Ερμή


Κορύβαντος


Προς Ερωτα.
Προς Κουρήτες


Διός Αστραπαίου


Προσφορές θρησκευτών .
Και του χρόνου.

Στο αυτόν εδώ τον σύνδεσμο στιγμιότυπα από τις ιεροπραξίες μας, που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα και όπως πάντα την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου. Ανάβαση στην Κρήτη, στην κορυφή του όρους Κέδρος, στο Ρέθυμνο. Ανάβαση στην Ρόδο, στην κορυφή του όρους Αττάβυρου όπου υπήρχε το Ιερό του Ατταβύριου Διός. Ανάβαση στην Αίγινα, στην κορυφή του Ελλάνιου όρους. Ανάβαση στις Σέρρες, στον Βωμό Αρτέμιδος στα όρη της Βροντούς. Ανάβαση στην Κύπρο στον λόφο της Ακρόπολης της Αμαθούντας.

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.