__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020


Προς όλους τους Ελληνες εθνικούς της Κρήτης. Μια κίνηση ουσίας.
Στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ελλήνων, πολύ μεγάλο, ακολουθεί άλλη θρησκεία από αυτήν που δηλώνει στα ληξιαρχεία.
Δεν είναι τυπικό το θέμα. Σε λίγο θα έχει μεγάλη σημασία για αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και που θέλει να θυμίζει Ελλάδα και όχι κάτι άλλο να υπάρχει μεγάλος αριθμός δηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Την Ελληνική Εθνική Θρησκεία ως εθνική, φυσική και μη αποκαλυπτική δεν την ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε προσηλυτισμός. Απευθύνεται σήμερα μόνο στους ήδη Έλληνες εθνικούς που από αμέλεια και μόνο δεν έχουν κάνει ακόμα το αυτονόητο.

Οι Ελληνες εθνικοί της Κρήτης μπορούν να ακολουθήσουν την διαδικασία που περιγράφει η ανακοίνωση στον παρακάτω σύνδεσμο ή να επικοινωνήσουν με το email μας yseekritis@gmail.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook, https://www.facebook.com/IDAIONGI/ ώστε να ενημερωθούν πότε είναι η επόμενη ιεροπραξία μας για να παρευρεθούν και να καταθέσουν την αίτηση τους για την παραλαβή της βεβαίωσης από την αναγνωρισμένη θρησκευτική μας κοινότητα χωρίς την ανάγκη γνήσιου υπογραφής.

Να θυμίσουμε ότι βεβαίωση για δήλωση θρησκεύματος στα ληξιαρχεία δίνεται μόνο από αναγνωρισμένη θρησκεία που είναι καταχωρημένη στους καταλόγους των ληξιαρχείων.
Παρακάτω η διαδικασία.
https://www.ysee.gr/339.html


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.