__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΙΕΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2795 ΑΠΟ ΠΡΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ

Παρακολουθείστε το βίντεο από τον επίσημο ετήσιο εορταστικό κύκλο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, για το έτος 2795 από Πρώτης Ολυμπιάδος, τελεσθείς από την "Δελφύ", τον ιεροπρακτικό βραχίονα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) και από τα ανά τόπους παραρτήματα.
Το μουσικό θέμα συνέθεσε ο μουσικός Σπύρος Τυρέας, για το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών.

             
Οι φωτογραφίες στο βίντεο είναι από τους εορτασμούς της Αθήνας, Ν. Υόρκης, Κύπρου και παραρτημάτων της χώρας μας. Φυσικά και η Ιδαίων γη.

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.