__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ευσεβώς, στην Θρησκευτική Ελληνική κατά τα Πάτρια Τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας Βλάση Γ. Ρασσιά.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ Γ. ΡΑΣΣΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ
Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ευσεβώς, στην Θρησκευτική Ελληνική κατά τα Πάτρια Τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας Βλάση Γ. Ρασσιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 14 Ιουλίου «2019», και ώρα 15.00 στον Ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα (Αριστοτέλους 36, Αθήνα).
Ο Ναός θα βρίσκεται ανοιχτός από τις 11:00 το πρωί έως πέρατος τελετής, για τον αποχαιρετισμό του προσφιλούς μας τεθνεώτος.
Θα υπάρχει βιβλίο για την καταγραφή συλλυπητηρίων, ενώ οι αποχαιρετιστήριοι λόγοι θα γίνει κατά την πολιτική μνημόνευση που θα ακολουθήσει.
Ο Ναός της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας θα είναι ανοιχτός και την Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 17:30 έως τις 21:30.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ
Ο αποχαιρετισμός θα συνεχιστεί με πολιτική μνημόνευση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», αίθουσα «Απόλλων» (οδός Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 17:00.
Επιθυμία του ιδίου, της συντρόφου του και των επιστήθιων φίλων του, ήταν να γίνει δωρεά αντί στεφάνων, στον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας – ΥΣΕΕ, για την συνέχιση του έργου του.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6945223787
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.