__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΤΟ FACEBOOK ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ

Ανακοίνωση 370 / 24 Ιουνίου «2019»
Με την 346/01.02.«2018» ανακοίνωσή μας, είχαμε καταγγείλει την γελοία πράξη του λεγόμενου Youtube να χαρακτηρίσει, έπειτα από καταγγελίες αγνώστων διαταραγμένων, «ακατάλληλο δι' ανηλίκους» το βίντεο της παρουσίασης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στον Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Εθνικών Θρησκειών 2016 στην Πράγα, επειδή αυτονόητα έδειχνε και Ελληνικά αγάλματα, τα οποία βεβαίως, καθώς οι πρόγονοί μας δεν γνώριζαν ούτε μουλάδες, ούτε ιεροκήρυκες, ούτε ραβίνους, ούτε παπάδες, ούτε άλλους «κοσμικότερους» διαταραγμένους ηθικολόγους, ήσαν γυμνά.
Σήμερα, έπειτα προφανώς από καταγγελίες κι άλλων ή των ίδιων διαταραγμένων, το λεγόμενο Facebook προέβη σε
 
ανάλογη γελοιότητα, μπλοκάροντας για μία ημέρα στέλεχός μας, που απλώς κοινοποίησε σε 10 - 15 Facebook ομάδες σκηνές από τον εορτασμό του Θερινού Ηλιοστασίου από την Θρησκεία μας, στις οποίες βεβαίως εμφανίζονταν και γυμνά λατρευτικά αγάλματα των Θεών μας. Η απόλυτη πολιτισμική ξεφτίλα για την Παγκόσμια Ιερουσαλήμ!
Δεν οργιζόμαστε. Όπως και οι Θεοί μας, γελάμε κι εμείς τρανταχτά με την κατάντια των δουλικών της, μιάμιση σχεδόν χιλιετία από τότε που ο Ελληνισμός δέχθηκε την επίθεση της αρνησιζωϊας. Και όντως είναι απερίγραπτη κατάντια, εν έτει «2019» τής χρονολογίας των χριστιανών, να σοκάρουν τόσο πολύ τα αιδοία των αγαλμάτων των Θεών μας. Να σοκάρουν ιδίως αυτούς που κερδοσκοπούν με το εφευρημένο από αυτούς δίκτυο ανεμπόδιστης σκουπιδοπληροφόρησης, ασυδοσίας ανυπάρκτων «προφίλς», εκουσίας παράδοσης προσωπικών πληροφοριών και απελπισμένων αναζητήσεων απελπισμένων ατόμων για τρόπους κάλυψης του ψυχικού ή σεξουαλικού κενού τους.
Δεν οργιζόμαστε. Όπως και οι Θεοί μας, γελάμε κι εμείς τρανταχτά με την Παγκόσμια Ιερουσαλήμ και την κατάντια των αμέτρητων δουλικών της.


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.