__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΗΡΑΙΑ ΚΡΗΤΗ "2018"


   Σήμερα στο αρχαίο ιερό κορυφής στον Γιούχτα και 
σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο 
 της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας 
τελέσαμε ιεροπραξία προς τιμήν της Θεάς Ήρας 
  «Βασιλίδος» και «Ουρανίας»,
   της κυριάρχου του μηνός Θεάς Δήμητρος 
     και τις αντιστοιχούσες αρετές της 
 Καρτερίας και Σύνεσης.

Το περιρραντήριο. Ο πρώτος καθαρμός πριν οι ιερείς πάρουν τα ιερά για την τράπεζα του βωμού.                                                                     Για μεγέθυνση πατήστε πάνω στις φωτογραφίες.                                              Η στιγμή που ευχαριστούμε τους χορηγούς της σημερινής ιεροπραξίας.
                        Την Αριάδνη Π.για σκεύη και τον ανώνυμο χορηγό που μας έστειλε αυτόν τον υπέροχο βωμό.
                                                                                  Οι θεοί αρωγοί στους οίκους τους.


                                                 Τα 7-8 μποφόρ δεν ήταν ικανά να μας μειώσουν αυτό που ζήσαμε.Και του χρόνου με υγεία.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.