__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

                                                                                            Η ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
Ο κρητικός βραχίωνας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας θα τελέσει ιεροπραξία για τον εορτασμό των ΘΑΡΓΗΛΙΩΝ στης 20 Μαΐου. 
Μετά την ιεροπραξία θα γίνει συζήτηση για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και γιαυτό που άλλαξε μετά την αναγνώριση της, το 2017, από την Ελληνική πολιτεία. 
Όποιος κρητικός της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, επιθυμεί να παρευρεθεί να μας γράψει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο email μας ώστε να τον πληροφορήσουμε για τον τόπο και την ώρα. yseekritis@gmail.com


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.