__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Στο σπήλαιο της ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ έγινε ο εορτασμός των Χαρισίων - Αφροδισίων από την ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.

Το σπήλαιο της ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ, αν και κλειστό, δονούνταν από την παρουσία των θεών και προγόνων μας.
Είχε απίστευτη ηρεμία αλλά οι αισθήσεις μας ήταν γεμάτες, αυτές που μπορούσαμε να προσδιορίσουμε αλλά και αυτές που δεν μπορούσαμε εύκολα, οι νοητικές.
Τιμήσαμε και υμνήσαμε την Εστία, τον Δία,τις Χάριτες, τον Γεώργιο Ήλιο, την Αφροδίτη και φυσικά την θεά των τοκετών ΕΙΛΕΙΘΥΙΑ.
Και του χρόνου με υγεία.
Καλλιεργούμε της αντιστοιχούσες αρετές της κυρίαρχου θεάς του μήνα Αφροδίτης.
Γενναιοδωρίας και Φιλότητας.

Χορηγός της Ιεροπραξίας ήταν ο Ιερέας Ηλίας Τρουλλινός


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.