__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΜήνυμα 349 / 03. 04. «2018»
Εν αναμονή της ιερής νουμηνίας του μηνός Απριλίου (νουμηνία Μουνιχιώνος για το τρέχον έτος), το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών εύχεται σε όλους τους ακολουθούντες την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, καθώς και σε όλους τους ποιοτικούς, ευρύνοες και ελευθερόφρονες συμπατριώτες μας, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ φύσεως, σώματος, φρονήματος και πνεύματος, υπό την Ανθεία Θεά Αφροδίτη, τον Γεώργιο Θεό Ήλιο και τον συντόμως αφιχθησόμενο «εξ Υπερβορείας» Φοίβο Απόλλωνα.
Εύχεται επίσης καλή επίλυση όλων των εθνικών ζητημάτων, που βεβαίως δεν περιορίζονται σε εκείνα τα ελάχιστα, με τα οποία το βυζαντινό κατεστημένο απασχολεί όσους επιμελώς έχει φροντίσει να καταδικάσει σε άγνοια. Το πρώτο και κύριο εθνικό ζήτημα άλλωστε, είναι πολιτισμικό.
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.