__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ

Ανακοίνωση 344/10.01."2018"
Σε απάντηση ερωτημάτων μελών μας που ενδιαφέρονται για τέλεση αποκλειστικώς θρησκευτικού γάμου, έπειτα από επαφή με τις αρμόδιες αρχές, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία ανακοινώνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες Εθνικούς, πως εφεξής μπορούν να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο με πλήρη νομική ισχύ.

H μόνη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι το ζεύγος να ακολουθεί την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και να το έχει ήδη δηλώσει στα αρμόδια ληξιαρχεία (βλ. προγενέστερη σχετική ανακοίνωσή μας 339/2.8."2017").

Αυτονόητο είναι πως έως τουλάχιστον την απόκτηση του θρησκευτικού νομικού προσώπου από το ΥΣΕΕ, για να έχει νομική ισχύ η γαμήλια τελετή, αυτή οφείλει να πραγματοποιηθεί στον αδειοδοτημένο από την Πολιτεία λατρευτικό χώρο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας (Αριστοτέλους 36, 1ος όροφος).

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.