__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________ ___________________________________________________________________The website of Hellenic Ethnic Religion in Crete.__________________________________________________________________

Translate

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Χαιρετισμοί, εορτασμός και καθιέρωση αγαλμάτων και βωμού πριν την πρώτη ιεροπραξία στον πρώτο με άδεια λειτουργίας σύγχρονο ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.Ιεροτελεστία καθιέρωσης του λατρευτικού αγάλματος και του βωμού, στον επίσημο λατρευτικό χώρο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα. Ετελέσθη στις 22 Απριλίου "2017" και ώρα 6.00 μ.μ.
___________________________________________________________________________
Ο χαιρετισμός τού Γενικού Γραμματέα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, στα εγκαίνια του πρώτου επίσημου σύγχρονου Ναού τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα, στις 22 Απριλίου «2017», πριν την ετήσια ιεροπραξία των Χαρισίων - Αφροδισίων.ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
 www.ysee.gr

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου yseekritis.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ Κρήτης. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το yseekritis.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου yseekritis.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΥΣΕΕ Κρήτης. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το yseekritis.gr.